Estratègia

Si no tens departament de marketing o necessites suport en aquesta àrea de la teva empresa, t’ajudem a crear el teu pla de màrqueting anual i a desenvolupar un pla de comunicació en funció del teu calendari comercial i d’uns objectius conjuntament treballats.

Disseny web

Si no ets a internet, no existeixes; si no tens una imatge diferenciada, ningú et veu; si no tens un bon e-commerce, no vens. A Agència Co dissenyem la teva carta de presentació al món online perquè la teva marca respiri creativitat, professionalitat, confiança i sigui persuasiva.

Disseny gràfic

Imatge corporativa, branding, logos, cartells, catàlegs, opis o banners. Online i offline, disseny gràfic, editorial o web. El nostre objectiu és generar les millors idees gràfiques perquè, en un món sobresaturat d’imatges, la teva marca destaqui i parli amb identitat i personalitat pròpies.

Retail

Som aliats clau per a marques emblemàtiques de la distribució, en diferents sectors: des del moble i complements fins a la moda, passant per l’alimentació. Marques amb les quals estem sistematitzant la comunicació in shop per generar més vendes.

Innovació i de co-creació

Creiem en la creativitat i la col·laboració aplicada a l’estratègia i als equips. Per això organitzem tallers de co-creació entre nosaltres, el teu equip i, si cal, un equip d’experts extern amb l’objectiu de: -Descobrir noves oportunitats, productes, serveis i prioritzar objectius i missatges a comunicar. -Coordinar i motivar equips oberts per veure la situació des de diferents perspectives. -Sumar el talent de tothom perquè el resultat final sigui més enriquidor. En definitiva, millor i amb més possibilitats d’èxit.

Creativitat publicitària

La inspiració sempre ens agafa treballant o quasi sempre (de vegades també amb un cafè al bar). Perquè la creativitat és passió i volar però també mètode i feina. Una lluita diària per trobar LA IDEA perfecta. Aquella que emocionarà i connectarà amb el teu públic.

SMP i Community Manager

Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Linkedin, Google +, Youtube… T’ajudem a saber on i com has d’estar segons els teus objectius de marketing i públics. Gestionem la teva marca a les diferents xarxes, generem continguts i vetllem per la teva reputació online.

CoExperience

Vols posar en valor el potencial turístic del teu territori o projecte col·lectiu? T’ajudarem a innovar solucions i a viralitzar el contingut de valor per posicionar la teva marca turística. CoExperience és un servei d’innovació adreçat a territoris, regions, ciutats, associacions, patronats i col·lectius d’empreses turístiques.

Digital

Ens movem com peix a l’aigua en aquest univers que ja sembla més real que el món real. Adaptem el concepte creatiu amb efectivitat a qualsevol mitjà digital i suport posant en marxa campanyes de: Facebook Ads, Twitter Ads, Google Display Network, Google Adwords, Instragram o Likedin. I després medim, medim i medim.

Disseny d’espais corporatius

Dissenyem l’expressió més sensorial de la teva marca, aquella que es pot tocar, veure i viure en un espai delimitat. Amb una imatge que diferenciarà la teva empresa, sorprenent i aportant personalitat i qualitat.